Aromatherapie en Energy Healing

Wil jij jouw lichaam en geest op een natuurlijke manier ondersteunen? Bij Aromatherapie wordt er met essentiële oliën gewerkt. Deze geurende oliën bevatten de essentie, de Chi, de levenskracht van de plant, boom of vrucht waaruit ze gedestilleerd zijn. Deze Chi energie kan bijdragen aan jouw levenskracht en welzijn.

Ons hele systeem wil balans. Lichaam, geest en ziel werken met elkaar samen als een goed klinkende symfonie, ofwel homeostase . Als het even wat minder gaat hebben we ons zelfherstellend vermogen om de balans weer terug te brengen. Soms echter treden er blokkades op in het systeem en mag het ondersteuning ontvangen. 

Aromatherapie & Energy Healing kan ondersteunen bij:

  • Ontspanning bevorderen en stress verminderen.  
  • Het ondersteunen van het zelfhelend vermogen
  • Verlichting van pijn
  • Beter slapen, meer energie ervaren
  • Ondersteuning bij kortstondige fysieke klachten als; griep, verkoudheid, maag/darmklachten etc. 
  • Spijsverteringsklachten
  • Hormonale disbalans
  • Bij fysieke klachten (denk aan rugklachten, fibromyalgie, hoofdpijn, hoge bloeddruk, overgewicht
  • Chronische aandoeningen zoals bijvoorbeeld: chronische vermoeidheid, ziekte van Lyme.
  • Het vrij laten komen van onderdrukte emoties
  • Afvoeren van afvalstoffen & versterking van immuunsysteem
  • Balans en een betere kwaliteit van leven
  • Ofwel: ondersteuning in je helingsproces en persoonlijke ontwikkeling

Let op: behandelingen werken ondersteunend. De hierboven genoemde aandoeningen zijn niet bedoeld als medische claims. Bij ernstige aandoeningen raadpleeg altijd een dokter en lees de algemene voorwaarden.

 

Praktisch

Therapeutische kwaliteit oliën

Olie aanschaffen met korting

Geheel natuurlijk

Eerste sessie 60 minuten,
vervolgsessies 30 minuten

In Utrecht

Minimaal 3 sessies in 1 week

Traject op maat

Investering in jezelf, vanaf:

€198

Hoe ondersteun ik jou?

Bij de Aromatherapy behandeling werk ik specifiek met de methode genaamd; Symphony of the Cells™️. Dit is een methode van Boyd Truman waarbij een reeks essentiële oliën met verschillende ondersteunende eigenschappen wordt ingezet om harmonie te creëren op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.. Er zijn verschillende protocollen en elke is specifiek gericht op een systeem van het lichaam, waardoor een gerichte aanpak mogelijk is voor verschillende klachten.

Ik werk alleen met hoogwaardige en zuivere oliën van therapeutische kwaliteit. Ik maak gebruik van het merk Doterra.

Ook check ik tijdens deze sessie of de energie van de chakra’s en meridianen nog goed lopen en deze opschonen en in balans brengen als dat nodig blijkt. Ik ben hierbij geïnspireerd door de methode van Donna Eden. Meer weten; bekijk hier mijn blog over chakra’s en meridianen en wat ze kunnen betekenen voor jou. 

In enkele gevallen is één week behandelen genoeg om het juiste effect te behalen. In veel gevallen (langdurige of chronische klachten) is een set van meerdere sessies nodig totdat de gewenste resultaten zijn bereikt. Tussen deze sets van behandelingen zit dan ongeveer twee á drie weken rust. Bij de intake zullen we samen vaststellen welk protocol of protocollen bij jouw vragen en symptomen passen.

In de meeste gevallen wordt een behandeling om de drie dagen uitgevoerd voor een week. Praktisch gezien betekent dit dus drie behandelingen in één à anderhalve week.

Tijdens de behandeling wordt een tiental oliën in een specifieke volgorde na elkaar op de ruggengraat aangebracht. Dit vanwege de vloeistof die door het ruggenmerg van en naar onze hersenen loopt. Deze is vaak vervuild en is de directe verbinding met ons zenuwstelsel en onze hersenen. 

De benodigde behandeling wordt bij je uitgevoerd en kan bij een 2e of 3e behandeling aan partner of gezinslid geleerd worden, zodat een behandeling die vaker herhaald moet worden ook thuis kan plaatsvinden en je zo kosten kan besparen.  

Er is dan ook een mogelijkheid om de benodigde, therapeutische oliën met korting te bestellen.

REVIEWS

Zij gingen je voor:

De oliebehandeling die ik heb ondergaan bij Hilde heeft mij ontzettend geholpen bij mijn maag-darm klachten. Met veel aandacht werd de olie aangebracht; Hilde voelt precies wat er nodig is.

Het ruikt heerlijk, maar wel goed om te weten dat het voor anderen wellicht wat kruidig kan ruiken 😉

Al met al zou ik het iedereen aanraden!

Rik

Hilde zorgde voor een warme ontvangst waardoor ik me gelijk op mijn gemak voelde. Ze nam de tijd om mijn klachten te bespreken en daar een passend protocol van etherische oliën met helende eigenschappen voor te selecteren.

Door de zachte massagetechnieken en de rustgevende geuren kwam ik in een diepe staat van ontspanning. Tijdens het aanbrengen van de olie voor de spijsvertering begon mijn maag meteen te knorren.

Na deze aromatherapie sessie voelde ik me ontspannen en gebalanceerd. De dagen daarop merkte ik een aanzienlijk verschil in mijn darmklachten. Een aanrader voor wie op zoek is naar een deskundige, op maat gemaakte aromatherapie-ervaring.

Esmee

Enige tijd geleden heb ik enkele oliebehandelingen van Hilde gehad. Deze bestaan uit inwrijvingen van de rug met acht verschillende essentiële oliën. De keuze van de soorten oliën hangt af van het beoogde effect.

Hilde is een heel prettige behandelaar, ze is rustig, open en weet wat ze doet. De inwrijvingen zelf zijn heel fijn. 

Ik had geen specifieke vraag toen ik eraan begon, maar wilde mijn hele systeem ondersteunen. Ik voelde me zowel tijdens als na de sessie heel prettig.

Als de gelegenheid zich voordoet zou ik graag nog eens een behandeling ondergaan.

Barbara

© Copyright Hilde Stibbe | Algemene voorwaarden| Privacy verklaring