BMR Frequently Asked Questions

 

Is mijn klacht in 1 sessie weg?

Dat kan zeker en gebeurt regelmatig!
Soms is er meer nodig. Dat houdt in dat er meer resets nodig zijn of dat het lichaam nog wat langer de tijd nodig heeft.
Een reset houdt in dat in het celgeheugen informatie anders wordt opgeslagen dan toen de klacht er was.
Soms is de klacht waarmee jij komt een manifestatie van iets wat veel dieper ligt en meer lagen omvat. (een complexe freeze). Jouw lichaam zal aangeven wat dan eerst opgeruimd dient te worden. Ook kan de klacht zo complex zijn dat er meer nodig is dan 1 sessie. Een feit is dat er ALTIJD na de sessie een transformatie op gang is gekomen en er een prachtige verandering heeft plaatsgevonden. Geef  je lichaam na de sessie de tijd en het vertrouwen om het allemaal te verwerken.

 

Wat als het bij mij niet werkt?

De methode werkt praktisch altijd. Vaak komt er door een sessie veel op gang. Omdat we werken met jouw onbewuste kan het zijn dat jij nog niet bewust kan bevatten en waarnemen wat er allemaal al gebeurd is in je lichaam. Wanneer je heel lichaamsbewust bent zul je dat sneller waarnemen. Het belangrijkste is dus dat jij in vertrouwen blijft en dit ook uitspreekt naar jezelf en je lichaam.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Mijn advies is: Wees vrij van verwachtingen, sta jezelf toe te helen en stel je zoveel mogelijk open. Dan gun jij jezelf en je lichaam dat te laten gebeuren wat je nodig hebt en wat je op dit moment aankan.
Bedenk dat jij niet altijd met je hoofd kan bedenken wat je lichaam jou wil vertellen en dus weet jij ook niet altijd precies wat je nodig hebt. Vertrouw dat in de sessie dat gebeurt wat jij nu nodig hebt, omdat we werken met jouw lichaam en het onbewuste en daar alle antwoorden liggen.

Hieronder vind je een greep uit de resultaten van mensen die al hebben deelgenomen.

‘ Ik ben van mijn hooikoorst af.’ ‘ Ik weet nu wat ik wil zeggen en kan me makkelijk uitspreken in elke situatie.’ ‘ Ik voel me zoveel lichter en vrolijker.’ ‘ De band met mijn ouders is zoveel beter geworden.’