Praktisch

Werken aan 1 klacht

In de praktijk in Utrecht
of online

90 tot 120 minuten

Inclusief 3 weken nazorg
per mail

Evaluatiegesprek na 3 weken

Investering in jezelf:

€235

Body & Mind Reset

Jij bent een nieuwsgierig en open mens, je weet dat je bedoeld bent om te stralen en meer te genieten van het leven, maar op dit moment loopt het nog niet zoals je zou willen. Je ervaart klachten waarvoor je nog niet de oplossing hebt gevonden. Misschien heb je te horen gekregen dat je er ‘mee moet leren leven’. Maar jij weet dat dit niet klopt. Diep van binnen weet je dat er een andere manier is en jij bent er klaar voor de regie weer te pakken over jouw leven. 

Dit is voor jou:

  • Als je zonder veel te praten tot de kern wil komen van jouw onbegrepen klacht
  • Als je de regie terug wil pakken over jouw leven
  • Als je klaar bent misschien een ander antwoord te krijgen dan je had verwacht en je te verwonderen. 

Body en Mind Reset kan worden ingezet bij:

  • Fysieke klachten; bijvoorbeeld chronische pijn, chronische vermoeidheid, Lyme, Maag/darmklachten, burn-out etc.
  • Mentale klachten; zoals overprikkeling, angst, somberheid, eenzaamheid, weinig zelfvertrouwen
  • Als je specifiek aan de slag wil met een deel van je leven: relatie, geld, werk of sociale leven.
  • Als je behoefte hebt aan ondersteuning in je persoonlijke ontwikkeling. 

Hoe werkt de BMR methode:

We maken allemaal gebeurtenissen in ons leven mee die emoties oproepen. Soms zijn deze emoties te groot om direct te verwerken of was er een andere reden waardoor we de emotie zijn gaan onderdrukken en belemmerende kernovertuigingen opslaan over onszelf. Soms kunnen we ons deze gebeurtenissen niet eens bewust herinneren, bijvoorbeeld omdat we nog te klein waren toen het plaatsvond of omdat de emoties zijn doorgegeven door je voorouders. De onderdrukte emoties zorgen voor een blokkade in jouw systeem en kunnen uiteindelijk fysieke of mentale klachten geven. 

De Body en Mind Reset uit de Vilna Methode® gaat uit van het energetische principe (kwantumfysica) dat al jouw cellen uit energie bestaan. Deze energie heeft een trilling. Wanneer deze trilling verstoord is of geblokkeerd, ervaart men klachten. De technieken van de BMR-methode zorgen ervoor dat jij van allerlei vormen van fysieke en mentale klachten verlost wordt. Deze methode is voortgekomen uit jarenlange ervaring, educatie en wetenschappelijke onderzoeken. Het is dé ideale mix van kennis uit de medische wetenschap, oosterse geneeswijzen, energetische geneeskunde en neurowetenschappen. Alle componenten om te kunnen ‘helen’ zijn aanwezig.

Tijdens deze Body en Mind Reset sessie neem ik je mee op een innerlijke reis waarbij wij een kernovertuiging zullen resetten. 

Voel jij dat je direct de diepe transformatie aan wil gaan en aan de slag wil met meerdere klachten kijk dan eens of een coachtraject beter bij je past. 

Wil je met mij overleggen of een Body & Mind Reset iets voor jou is? Stuur me een berichtje!

Let’s Grow!

Wat doen we bij een Body & Mind Reset?

Reset

Er zijn 3 oorzaken voor klachten:

  • Geconditioneerde aangeleerde gewoontes en/of overtuigingen.
  • Onderdrukte emoties
  • Freezes (onopgeloste trauma).

We vinden de belemmerende overtuiging die ooit is ontstaan op het thema waaraan je de aandacht wil geven. We formuleren een doel waar jij graag naartoe wil. 

Repair

We werken met de intelligentie van jouw onderbewuste en lichaam en komen zo altijd uit bij dat wat op dit moment voor jou geheeld mag worden.

We ontladen de emotie, dit kan bijvoorbeeld door huilen, trillen, zweten of zuchten. Jouw lichaam weet precies hoe het kan ontladen en zal dit ook doen als het de ruimte krijgt. Zo kan de energie op dit onderwerp weer gaan stromen.

Rewrite

Vervolgens bekrachtig je de gewenste uitkomst, door deze in het NU te zetten, middels oogbewegingen en visualisatie. Hierdoor is definitief de celherinnering veranderd. Nu herinnert jouw brein en lichaam de eerdere pijn/stress/overtuiging niet meer, zodat jij direct in een andere staat van bewustzijn bent.

Balance

Je krijgt oefeningen mee voor thuis om deze nieuwe staat te bekrachtigen en je eigen proces te ondersteunen. Na drie weken hebben we een evaluatiegesprek. Ik geef extra oefeningen mee die passen bij jouw verdere proces, hierbij werk ik graag met mindfullness en energiewerk. Zo kan je ook na de reset jezelf in liefde ondersteunen en je energie in balans houden.

REVIEWS

Zij gingen je voor:

5 Dec 2023 heb ik een Body & Mind reset sessie gehad bij Hilde. Het was fijn dat Hilde alle tijd nam om mijn verhaal te vertellen en samen te kijken naar mijn verlangen. ‘Voluit leven.’

Mijn behoefte met deze sessie was om echt door de emoties heen te gaan. Hilde begeleidde het zeer goed waardoor dat ook lukte. Ik voelde de steun en power. 

Na deze sessie voelt mijn zenuwstelsel zoveel rustiger! Ik ben minder emotioneel en overprikkeld en ik slaap ook veel beter. Ik geniet weer meer van het leven en heb meer energie. 

De dagen na de sessie kreeg ik mails met tips en dat was erg fijn, om het niet meteen helemaal alleen te hoeven doen. 

Ik raad zo’n BMR sessie nu aan meerdere mensen in mijn omgeving aan.

Loes

Hilde is een warm persoon die gelijk als je binnenkomt voor een fijne rust zorgt met haar energie. Het was voor mij de eerste keer dat ik een BMR sessie heb gevolgd, maar Hilde heeft veel geduld en stelde de juiste vragen om zo samen een onderwerp te gaan behandelen dat sterk speelde in mijn leven.

De sessie zelf ging zacht en fijn. Waar ik zeker behoefte aan had, aangezien mijn onderwerp nogal persoonlijk en kwetsbaar lag. Ook was het heel fijn dat er incheck momenten kwamen na de sessie over de mail.

Ik vind de na behandeling belangrijk bij sessies waar je toch wel diep gaat in gevoelige/ kwetsbare onderwerpen voor jezelf en dat verzorgde Hilde erg goed.

In het begin was ik terughoudend, maar ik ben erg blij dat ik het gedaan heb en daar ben ik Hilde heel dankbaar voor.

Thijs

Een aantal weken geleden ben ik bij Hilde geweest voor een BMR sessie. Nadat ik had verteld waar ik tegenaan liep en er een patroon in zag, heb je hetgeen waar ik aan kon werken samengevat. Mijn uitdaging was “me uit te spreken”. De sessie zelf vond ik spannend, maar doordat je me het gevoel gaf (en uitsprak) dat alles er mag zijn en oké is maakte dat ik me durfde “te laten gaan”. 

Ik voelde me gehoord en begrepen. Je bent open en eerlijk. Ik voelde me veilig bij je. 

Op momenten spreek ik me uit, en voel dan een kleine verbazing en een tevreden glimlach. Zou dit door de sessie komen? Dat zou heel goed kunnen. 

De nazorg door middel van mailtjes met tips en handvatten, maakte dat wat we in de sessie besproken hebben kon landen.

Karlijn

© Copyright Hilde Stibbe | Algemene voorwaarden| Privacy verklaring