Systemisch coachen en 1-op1 familieopstellingen

Je verlangt misschien naar een liefdevolle relatie, een vervullende baan, een gezond lichaam of geld in overvloed. En je voelt dat er nu nog iets is dat je tegenhoudt. Misschien voel je dat er patronen in je leven zijn die zich steeds blijven herhalen. Je bent klaar om deze blokkades aan te kijken.  

De grondleggers van het systemische werk gaan ervan uit dat veel van onze overtuigingen, patronen en gedragingen hun oorsprong hebben in de systemen waar we onderdeel van zijn. We zijn allemaal onderdeel van meerdere systemen, je kan hierbij denken aan je familiesysteem, je huidige gezin, je sportvereniging, de cultuur waar je onderdeel van bent, de organisatie waar je voor werkt. Deze zijn allemaal te onderzoeken door middel van een opstelling!

Systemisch Coachen en 1-op-1 familieopstellingen kunnen worden ingezet bij:

 • Onbegrepen/vage fysieke klachten 
 • Chronische vermoeidheid
 • Burnout
 • Emotionele problemen
 • Relatieproblemen
 • Familieproblemen
 • Werkproblemen
 • Communicatieproblemen
 • Conflict
 • Blokkades
 • Zingevingsvraagstukken
 • Persoonlijke groei

  ‘Ken je het prettige gevoel dat je vol in je kracht staat met jouw eigenheid en dat je stevig je plek inneemt? 

  Of word je geleefd en kom je regelmatig dezelfde patronen tegen in zowel je privé- als professionele leven?’ 

  – Els van Steijn –

  Hoe werkt het

  We zullen samen jouw vraag onderzoeken, zonder heldere vraag ook geen helder antwoord. We blijven hierin oordeelvrij en alles is welkom. Elke sessie is een reis naar binnen, waarbij we werken met wat er in het hier en nu opkomt. Dit kan verrassend en verhelderend zijn.

  Er zijn meerdere vormen van opstellen: 

  • Tafelopstelling: Bij een tafelopstelling zullen we met poppetjes het systeem op tafel leggen. Deze vorm gebruik ik bij online sessies en als gewenst ook live.
  • Opstellen met bladen/vloerankers: In de praktijk werk ik veel met vloerankers/bladen zodat we het systeem in de ruimte kunnen leggen en jij als vraagsteller ook in de energie kan gaan staan. 

  Voor alle vormen is er niemand anders nodig, ik werk 1 op 1. De poppetjes of blaadjes vertegenwoordigen het systeem. 

  Praktisch Tafelopstelling

  1-op-1 opstelling

  In de praktijk of online

  60 minuten

  Investering in jezelf:

  €80

  Praktisch Vloerankeropstelling

  1-op-1 opstelling

  In de praktijk

  90-120 minuten

  Investering in jezelf:

  €145

  REVIEWS

  Zij gingen je voor:

  Ik volgde een online sessie met Hilde omdat we in verschillende landen wonen en ik was verrast hoe goed dat werkte! Ik kon nog steeds Hilde’s aanwezigheid voelen toen ze me coachte en ze slaagde erin om de coachtechnieken die ze gebruikt perfect over te brengen.

  Ik voelde me heel veilig en nieuwsgierig en was na de sessie kalm en gecentreerd. De inzichten die ik tijdens de coaching heb gekregen motiveerden me om dieper in onze familiegeschiedenis te duiken en bepaalde niet helpende patronen die in onze voorouderlijn voorkwamen en waar ik dus vanaf wilde, op te lossen.

  Ik kan Hilde van harte aanbevelen als coach, zowel persoonlijk als online, en ik ben er absoluut van overtuigd dat je net zoveel plezier zult beleven aan je sessie als ik.

  Yulrike

  Vandaag heb ik een opstelling gedaan bij Hilde. Voelde me meteen op mijn gemak , Hilde heeft een super mooie en lieve energie. Had wel een hulpvraag, maar Hilde stelde de juiste vragen waardoor de vraag toch weer anders werd. En dat voelde veel beter.

  Heb al wat opstellingen gedaan, maar deze gaf me echt super veel inzicht! Zo mooi en magisch hoe het werkt met een opstelling, bleek ik ook al dagen hierop aan het voorbereiden was. Dit zag ik al vrij snel. Super dankbaar lieve Hilde en zal je altijd aanbevelen voor een opstelling.

  Lyath

  Ik ben je echt heel dankbaar voor hoe je mij hebt begeleid in deze opstelling. Ik ben echt dankbaar voor de rust en meer acceptatie van de hele situatie die ik nu voel. Dit is echt iets waar ik op terug mag grijpen als het even zwaar is.

  Erna

  © Copyright Hilde Stibbe | Algemene voorwaarden| Privacy verklaring